Αρχική  > Πολιτική

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ

Στην Astrolab Education IKE λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την ιδιωτικότητα και τη χρήση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προκειμένου να εξασφαλιστεί πλήρως η προστασία των μαθητών, των εργαζόμενων, των συνεργατών, των επισκεπτών αυτού του ιστότοπου και όλων των ενδιαφερόμενων μερών. Για το σκοπό αυτό, η Astrolab Education IKE λετουργεί με βάση της καλάς ορισμένης Πολιτικής για την ιδιωτικότητα, τη χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τον κώδικα δεοντολογίας ψηφιακών μέσων (η Πολιτική). Με τον όρο “δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα”, όπως χρησιμοποιείται στην οδηγία GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και τον νόμο ιδιωτικού απορρήτου και ασφάλειας πληροφοριών των Η.Π.Α., νοούνται όλες εκείνες οι πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μόνες τους ή σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες, για την καταγραφή, την επαφή ή τον εντοπισμό ενός μόνο ατόμου ή για τον ευρύτερο προσδιορισμό ενός ατόμου σε ένα γενικότερο πλαίσιο.

Στην Astrolab Education ΙΚΕ δεσμευόμαστε για την ιδιωτικότητα όλων των μερών και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι τεχνικές και οργανωτικές μας ενέργειες σέβονται όλα τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, και συγκεκριμένα:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης - Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθείτε από εμάς για τα προσωπικά σας δεδομένα που διατηρούμε, και να έχετε πρόσβαση σε αυτά.
  • Το δικαίωμα στη διόρθωση - Έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε σε εμάς για να διορθώσουμε τα δεδομένα που είναι ανακριβή.
  • Το δικαίωμα στη λήθη - Εφόσον δεν μας υποχρεώνει κάποιο νομοθετικό πλαίσιο να διατηρήσουμε τα δεδομένα που σχετίζονται με εσάς, μπορείτε να μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε.
  • Το δικαίωμα στη φορητότητα - Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας σε άλλο φορέα
  • Το δικαίωμα στην εναντίωση και στον περιορισμό της επεξεργασίας - Σε περίπτωση που διαφωνείτε με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μπορείτε να αιτηθείτε τη διακοπή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας
  • Το δικαίωμα άρσης συναίνεσης - Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή.

Η παρούσα Πολιτική ισχύει για προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε σε όλες τις ιστοσελίδες του ιστοτόπου astrolab.edu.gr (“Site”).

Τι συλλέγουμε και πώς χρησιμοποιούνται αυτές οι πληροφορίες;

Δεν συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα εκτός από τα δεδομένα που μας στέλνετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας, τη φόρμα εγγραφής ή τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να σας απαντήσουμε. Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, συμφωνείτε και αποδέχεστε ότι η Astrolab Education ΙΚΕ μπορεί να συλλέγει, να επεξεργάζεται, να αποθηκεύει και / ή να χρησιμοποιεί τα διαβιβαζόμενα δεδομένα.

Πόσο καιρό διατηρούνται αυτά τα δεδομένα;

Τα δεδομένα διατηρούνται για 1 έτος.

Πώς μπορώ να ζητήσω αντίγραφο όλων των προσωπικών μου δεδομένων που έχουν ήδη συλλεχθεί;

Μπορείτε να ζητήσετε αντίγραφο οποιωνδήποτε δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σχετικά με εσάς σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο webmaster@astrolab.edu.gr.

Καταγραφή επισκεψιμότητας

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics ως υπηρεσία ανάλυσης τρίτων μερών για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπός μας λειτουργεί και τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες μας περιηγούνται.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται για το σκοπό αυτό (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP και άλλων πληροφοριών που συλλέγονται με αυτοματοποιημένα μέσα) θα γνωστοποιούνται ή θα συλλέγονται απευθείας από αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών. Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών μπορεί να διατηρεί και να χρησιμοποιεί ανώνυμα συγκεντρωτικά δεδομένα που συλλέγονται από τους επισκέπτες του ιστότοπού μας σε σχέση με τις δικές τους επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων με σκοπό τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Μπορείτε πάντα να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από τη συλλογή δεδομένων μέσω του Google Analytics.

Επιπλέον, ο ιστότοπός μας σέβεται την οδηγία “Μη Παρακολούθηση” από το πρόγραμμα περιήγησής σας ως μηχανισμό επικοινωνίας της προτίμησής σας σχετικά με την καταγραφή της επίσκεψής σας στον ιστότοπο.

Σύνδεση με πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης

Χρησιμοποιούμε γνωστές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instragram, Twitter) για την καλύτερη ενημέρωση και δικτύωση των μελών και φίλων της Astrolab Education.

Για την καλύτερη εμπειρία χρήσης και τη διασύνδεση των πλατφορμών με τον ιστότοπο, κάνουμε χρήση του μηχανισμού Facebook pixel, ο οποίος συλλέγει τρεις τύπους δεδομένων: (α) Κεφαλίδες του πρωτοκόλλου HTTP, (β) δεδομένα σχετικά με το Facebook pixel (αναγνωριστικό του ιστότοπου και Facebook cookie) και (γ) ενέργειες (clicks) στα κουμπιά του ιστότοπου.

Μαρτυρίες τρίτων

Η Astrolab Education IKE δημοσιεύει στον ιστότοπό της μια λίστα με μαρτυρίες πελατών και συνεργατών, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων και των προελεύσεων των ενδιαφερομένων. Δεσμευόμαστε να λάβουμε την εξουσιοδότηση κάθε ατόμου πριν δημοσιεύσουμε οποιαδήποτε μαρτυρία σε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν επιθυμείτε να καταργηθείτε από τη λίστα των μαρτυριών, μπορείτε να μας στείλετε ένα email στο webmaster@astrolab.edu.gr.

Ταυτότητα και στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων

Υπεύθυνος επεξεργασία ορίζεται ο εκάστοτε διαχειριστής της Astrolab Education IKE.

Σημείωση

Η παρούσα Πολιτική τροποποιήθηκε στις

Φόρμα Επικοινωνίας


Παρέχω τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου για την καταχώριση και την επεξεργασία των δεδομένων που υποβάλλω με αυτή τη φόρμα (συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως ονοματεπώνυμο, e-mail, και λοιπά συναφή) τα οποία γνωστοποιούνται στην Astrolab Education IKE μέσω της αιτήσεως επικοινωνίας ή εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τις προϋποθέσεις α) ότι θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τις απαιτούμενες ενέργειες για την εκτέλεση των επιδιοκόμενων σκοπών της επικοινωνίας μας και β) την τήρηση των επιταγών του υπ. Αριθμ. 679/2016 Καν. ΕΕ για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Καταχωρίστε τα στοιχεία επικοινωνίας και το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Ρητά δεσμευόμαστε ότι τα στοιχεία σας δε θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό εκτός της επικοινωνίας μας.

Πώς μάθατε για την Astrolab Education;