Αρχική  > Πρόγραμμα  > Online  > Asterakia-Pjr-Online

ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ PJR (Προνήπια / Νήπια) Online!!!!

Κύκλος μαθημάτων

Η ενότητα αυτή είναι σχεδιασμένη για παιδιά προσχολικής ηλικίας 4-6 ετών. Περιλαμβάνει δύο κύκλους μαθημάτων με 5 μαθήματα ανά κύκλο. Κάθε μάθημα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Σε κάθε ομάδα συμμετέχουν μέχρι 6 παιδιά.

Το κόστος ενός κύκλου μαθημάτων είναι 50 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Σε περίπτωση που η εγγραφή συνδυαστεί με εγγραφή και σε άλλο μάθημα, προσφέρεται έκπτωση 10% στο σύνολο του ποσού.

Περιεχόμενο

Τα παιδιά θα σχεδιάσουν και θα προγραμματίσουν τις πρώτες τους διαδραστικές ιστορίες και παιχνίδια. Μέσα από κατάλληλα σχεδιασμένες δραστηριότητες, θα μυηθούν στον προγραμματισμό και την υπολογιστική σκέψη, θα δημιουργήσουν και θα εκφραστούν. Θα χρησιμοποιήσουμε το δωρεάν περιβάλλον προγραμματισμού ScratchJr. Το ScratchJr αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο Tufts σε συνεργασία με το MIT Media Lab.

Επιπλέον, τα παιδιά θα δημιουργήσουν τις δικές τους STEAM κατασκευές με στόχο τη διεπιστημονική προσέγγιση ζητημάτων και προκλήσεων, με τρόπο που αναπτύσσει την δημιουργικότητα και την κριτική τους σκέψη. Οι κατασκευές θα πραγματοποιούνται με απλά καθημερινά υλικά και θα συνοδεύονται από την απαραίτητη μελέτη της λειτουργικότητας- χρήσης τους.

Πλατφόρμα υλοποίησης των μαθημάτων

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται online μέσω της πλατφόρμας διαδικτυακών μαθημάτων της Astrolab Education. Εκτός από την σύγχρονη εκπαίδευση κατά τη διάρκεια των “ζωντανών” μαθημάτων, τα παιδιά έχουν στη διάθεσή τους και δυνατότητες ασύγχρονης εκπαίδευσης: μπορούν να μοιράζονται τα έργα τους με τους συμμαθητές τους, έχουν πρόσβαση σε βιντεομαθήματα, υλικό σχετικό με τα μαθήματα, κουίζ και έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους καθηγητές τους.

Απαιτήσεις

Θα χρειαστεί ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής ή/και tablet με μικρόφωνο και ηχείο. Η χρήση της κάμερας είναι προεραιτική. Θα χρειαστεί περιηγητής (browser) νέας έκδοσης, κατά προτίμηση Chrome ή Firefox.

Περιβάλλον ScratchJR

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρον για συγκεκριμένο μάθημα
Ισχύει έκπτωση 10% για συνδυασμό δύο ή περισσότερων μαθημάτων!


Παρέχω τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου για την καταχώριση και την επεξεργασία των δεδομένων που υποβάλλω με αυτή τη φόρμα (συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως ονοματεπώνυμο, e-mail, και λοιπά συναφή) τα οποία γνωστοποιούνται στην Astrolab Education IKE μέσω της αιτήσεως επικοινωνίας ή εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τις προϋποθέσεις: α) ότι θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τις απαιτούμενες ενέργειες για την εκτέλεση των επιδιοκόμενων σκοπών της επικοινωνίας μας και β) την τήρηση των επιταγών του υπ. Αριθμ. 679/2016 Καν. ΕΕ για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Πώς μάθατε για την Astrolab Education;