Αρχική  > Πρόγραμμα  > Online  > Masterakia-Web-Online

ΜΑΣΤΕΡΑΚΙΑ Web Development (Ε-Στ' Δημοτικού) Online!

Κύκλος μαθημάτων

Η ενότητα αυτή είναι σχεδιασμένη για παιδιά Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού. Περιλαμβάνει 2 κύκλους μαθημάτων με 5 (1 ανά εβδομάδα) μαθήματα ανά κύκλο. Κάθε μάθημα έχει διάρκεια 60 λεπτών. Σε κάθε ομάδα συμμετέχουν μέχρι 6 παιδιά.

Το κόστος ενός κύκλου μαθημάτων είναι 50 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Σε περίπτωση που η εγγραφή συνδυαστεί με εγγραφή και σε άλλο μάθημα, προσφέρεται έκπτωση 10% στο σύνολο του ποσού.

Περιεχόμενο

Η χρήση internet στην καθημερινή μας ζωή αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, δεν είναι πότε νωρίς να μάθει κανείς πως να σχεδιάζει την δική του ιστοσελίδα! Μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες και project, οι μαθητές θα μάθουν πως να κατασκευάζουν την δική τους ιστοσελίδα βήμα βήμα.

Για το σκοπό αυτό θα γνωρίσουν δύο από τις πιο βασικές γλώσσες για την ανάπτυξη ιστοσελίδων, την HTML και την CSS. H γλώσσα HTML που αποτελεί το βασικό δομικό στοιχείο των ιστοσελίδων, ενώ η στυλιστική ανάδειξη τους γίνεται με την βοήθεια της γλώσσας CSS.

Η εκπαιδευτική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω του δωρεάν προγραμματιστικού περιβάλλοντος trinket που είναι ειδικά σχεδιασμένο για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Πλατφόρμα υλοποίησης των μαθημάτων

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται online μέσω της πλατφόρμας διαδικτυακών μαθημάτων της Astrolab Education. Εκτός από την σύγχρονη εκπαίδευση κατά τη διάρκεια των “ζωντανών” μαθημάτων, τα παιδιά έχουν στη διάθεσή τους και δυνατότητες ασύγχρονης εκπαίδευσης: μπορούν να μοιράζονται τα έργα τους με τους συμμαθητές τους, έχουν πρόσβαση σε βιντεομαθήματα, υλικό σχετικό με τα μαθήματα, κουίζ και έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους καθηγητές τους.

Απαιτήσεις

Θα χρειαστεί ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής με μικρόφωνο και ηχείο. Η χρήση της κάμερας είναι προεραιτική. Θα χρειαστεί περιηγητής (browser) νέας έκδοσης, κατά προτίμηση Chrome ή Firefox.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρον για συγκεκριμένο μάθημα
Ισχύει έκπτωση 10% για συνδυασμό δύο ή περισσότερων μαθημάτων!


Παρέχω τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου για την καταχώριση και την επεξεργασία των δεδομένων που υποβάλλω με αυτή τη φόρμα (συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως ονοματεπώνυμο, e-mail, και λοιπά συναφή) τα οποία γνωστοποιούνται στην Astrolab Education IKE μέσω της αιτήσεως επικοινωνίας ή εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τις προϋποθέσεις: α) ότι θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τις απαιτούμενες ενέργειες για την εκτέλεση των επιδιοκόμενων σκοπών της επικοινωνίας μας και β) την τήρηση των επιταγών του υπ. Αριθμ. 679/2016 Καν. ΕΕ για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Πώς μάθατε για την Astrolab Education;