Αρχική  > Python-Programming-2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ PYTHON

August 31, 2021


Στο Astrolab Education πραγματοποιούνται μαθήματα προγραμματισμού με την γλώσσα Python, για μαθητές που θέλουν να εμβαθύνουν και να πιστοποιηθούν στον προγραμματισμό με την γλώσσα Python. Τα μαθήματα είναι κατάλληλα για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου.

Η Python είναι μία δημοφιλής γλώσσα προγραμματισμού που χρησιμοποιείται ευρέως στην ανάπτυξη πολύπλοκων υπηρεσιών μέσω διαδικτύου (μηχανές αναζήτησης,εργαλεία cloud, πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης), στην ανάπτυξη λογισμικού και επιχειρησιακών εφαρμογών και παιχνιδιών.

Επίσης, είναι μία εξαιρετική επιλογή για την διδασκαλία προγραμματισμού:

  1. Πρόκειται για μία ευανάγνωση γλώσσα με απλή σύνταξη. Αυτό μας επιτρέπει να δώσουμε έμφαση στον αλγοριθμικό τρόπο σκέψης και να εστιάσουμε στις βασικές αρχές προγραμματισμού.

  2. Είναι μία γλώσσα ανοιχτού κώδικα με μεγάλη κοινότητα και υλικό υποστήριξης.

  3. Αυτή η κοινότητα μοιράζεται πάρα πολλές χρήσιμες βιβλιοθήκες για την επίλυση προβλημάτων (π.χ. ανάλυση δεδομένων, πρόσβαση στο διαδίκτυο, ρομποτική κ.α.)

  4. Η Python υποστηρίζει πολλαπλά μοντέλα προγραμματισμού (διαδικαστικό, αντικειμενοστραφές).

Το Astrolab Education είναι μία από τις επίσημες πιστοποιημένες ακαδημίες της Cisco (Cisco Networking Academy). Τα μαθήματα προγραμματισμού Python πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη Cisco.

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών, ο μαθητής έχει την δυνατότητα εφόσον το επιθυμεί, να συμμετέχει στις εξετάσεις πιστοποίησης που πραγματοποιούνται από το OpenEDG Python Institute σε συνεργασία με το Cisco Networking Academy.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο δωρεάν μάθημα γνωριμίας που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο μας την Τετάρτη 8/9/2021 στις 18:00.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.